Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım 2008, 12:59:24

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ... !!! Mahser-i Cumbus !!! ... HayaLhane - Tiyatro Sporu - Kart Turu  (Okunma Sayısı 272 defa)
21 Eylül 2007, 21:12:07 #0
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Mahşer-i Cümbüş'ün doğaçlama olarak oynadığı Tiyatro Sporu gösterisinden, Kart Turu oyunu. Salon dışına çıkan 2 yarışmacı için, seyircilerden çeşitli cümleler alınır ve kağıtlara yazılır. Cümleleri bilmeyen yarışmacılar, adları söylendiği zaman kağıtlarda okudukları cümleleri, doğaçlamaya dahil ederler ...
 :eller :eller :eller

ÖzLem ve Yigit ...  :kalp

Çamur Çetin Oynar ... Efendim Hocam ... sirit sirit sirit
Kaya aman Mehmet in o kayanın tepesinden ... sirit sirit sirit

... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

21 Eylül 2007, 21:33:32 #1
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

hepsi harika yaa...
karşındakini güldürmek zor iştir bana göre...
ama bu grup bu işi fazlasıyla iyi yapıo..
yıkıp geçiolar ortalığı resmen.. gulumse
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: