| 01 Mayıs 2008, 13:33:35 | #0 |
|
Scolfield
|
kısaca konusundan size azcık bahsedeyim: 2 kardeş birbirleri için yapmıyacak şeyleri nerdeyse yok. abd başkanınıda karşılarına alırlar, CIA'yide gizli kalmış şirketleride birisi dahi birisi vahşi kim tutar bu ikiliyi karşınızda prison break TEK LİNKLER AŞAĞIDASeason 1:Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Season 2:Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Season 3:Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Her Seasonun Klasorune Girdikten Sonra istediğinizi indirebilirsiniz....Altyazı Divxplanette bulabilirsin sezonlar paket halinde tek tıklamayla 1 sezonun altyazılarını indirebilirsiniz.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.RAR ŞİFRSİ:http://irfree.comDG UPLOAD TeaM
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 13:31:53 Gönderen: AnduriL »
|
|
|
|
|
| 03 Mayıs 2008, 15:14:20 | #1 |
bella
Efedra Genci

WitcH Cruu 8)
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
cnbc e den takp ettm bnu hiç bi bölümünü kaçrmadım daa:) bnde 3. war. sezon 1 de bi yerden gelcek, 2 yi istiourummmmmm 
|
|
|
|
|
|
kendmde olmamın nedeni sarhoşluk (:
|
|
|
| 03 Mayıs 2008, 15:52:31 | #2 |
|
Scolfield
|
cnbc e den takp ettm bnu hiç bi bölümünü kaçrmadım daa:) bnde 3. war. sezon 1 de bi yerden gelcek, 2 yi istiourummmmmm  2. sezonda var zaten orda görmüyormusun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 12:23:06 | #3 |
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 12:51:27 | #4 |
gerilla
Efedra Genci

Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ya bende cnbcden takip ediyodum sadece 3.sezon 12.bölümü izleyemedim bu perşembede 13.sezon finali var bir an önce bulmam gerek 12.bölümü yardım ederseniz sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 15:05:19 | #5 |
|
Scolfield
|
ya bende cnbcden takip ediyodum sadece 3.sezon 12.bölümü izleyemedim bu perşembede 13.sezon finali var bir an önce bulmam gerek 12.bölümü yardım ederseniz sevinirim  arkadaşlar sezon 3ün linkine tıkladığınızda önünüze sezon 3'ün tüm bölümleri (1-13 dahil) karşınıza gelecek ve istediğiniz bölümü indirebileceksiniz. hemde tek link. lütfen linkleri kontrol etmeden msj atmayalım  saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 16:34:50 | #6 |
gerilla
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ya bende cnbcden takip ediyodum sadece 3.sezon 12.bölümü izleyemedim bu perşembede 13.sezon finali var bir an önce bulmam gerek 12.bölümü yardım ederseniz sevinirim  arkadaşlar sezon 3ün linkine tıkladığınızda önünüze sezon 3'ün tüm bölümleri (1-13 dahil) karşınıza gelecek ve istediğiniz bölümü indirebileceksiniz. hemde tek link. lütfen linkleri kontrol etmeden msj atmayalım  saygılar. ya site cıkyo karşıma ordan napıcam onu sölerseniz diye dedim :ckben bulamadım da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 17:18:02 | #7 |
|
Efedrin
|
 |
|
|
gerilla 3. sezon 12. bölümü indirmek için 2. adımdan başlayabilirsin normalde bu sıra takip ediliyor 1. Önce buna: Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.2. sonra buna: Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.3. karşımıza bir site çıkıyor sanırım bahsettiğin site, o sitede burdaki yazıya tıklıyoruz: Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.4. Sonra bir site daha çıkıyor karşımıza, reklam falan çıkarsa sağ üst köşesindeki çarpıdan kaparsınız, o sitede aşağıdaki resimde gözüken kodları kutucuğa yazıyorsunuz next e basıyorsunuz Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.5. Yukarda açılır pencere engellenebilir ona bakarsınız, indirme başlamıştır inşallah  6. bir sonraki indirmeyi denerseniz 1 saat sonra yaptırıyor modemi kapatıp açarsanız o bir saati beklemezsiniz sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 18:10:21 | #8 |
|
Scolfield
|
bir sonraki indirmeye gerek yok bölümler tek link ama siz 2 bölüm indirmek isterseniz. şu şekilde yapın 1.download bittiğinde ancak ozaman 2.downloadı yapabiliyorsunuz. modeme reset atmaya gerek yok yani 2 download aynı anda yapılamıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 19:01:44 | #9 |
|
Efedrin
|
bir sonraki indirmeye gerek yok bölümler tek link ama siz 2 bölüm indirmek isterseniz. şu şekilde yapın 1.download bittiğinde ancak ozaman 2.downloadı yapabiliyorsunuz. modeme reset atmaya gerek yok yani 2 download aynı anda yapılamıyor.
açıklamalar boy boy  birsonrakinden kastım diğer bölüm ya da o siteden farklı dosya, indirmeler arasında süre koymuşlar 1. download dan sonra bekletiyor Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.en alta bakarsanız resimde 1 saatten geri sayıyor, ip yi tuttuğu için modemi kapatıp açarsanız bu süreyi atlarsınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 19:33:43 | #10 |
gerilla
Efedra Genci

Ruh Halim
|
saolalsın efedrin yardımın için teşkür edrim:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 19:36:29 | #11 |
|
Efedrin