| 15 Ocak 2006, 16:37:43 | #0 |
|
By_Pit
|
 |
|
|
Önce Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.www.imageshack.us sitesine giriyoruz. sağ tarafta gözat bölümü var oraya tıklıyoruz. karşımıza kendi bilgisayarımız çıkacaktır. o pencerede göndermek istediğimiz dosyayı seçiyoruz ve aç diyoruz. sonra sitedeki gözat altında bulunan "host it" yazısına tıklıyoruz. Bir süre bekledikten sonra (bu resmin büyüklüğüne ve internet hızına göre değişir. genelde 15-20 sn'dir.) resmimiz upload olmuş olacak. Karşımıza çıkan sayfada sıralanmış linklerden en alttakini yani sağ tarafında "direct link to image" yazan kutucuk içindeki linki kopyala diyoruz ve mesajımıza yapıştır diyoruz. Daha sonra (artık imageshack ile işimiz bitti.) yapıştırdığımız linki imleçle tarıyoruz ve mesaj yazdığımız yerin üst kısmında "img" yazan kutucuğa tıklıyoruz. bu kutucuk linki direkt olarak sayfaya resim olarak atamamızı sağlar. Kutucuğa tıkladığımızda link [/img] yazılarının arasında kalmalıdır. Bunu da yaptıktan sonra mesajımızı gönderebiliriz. mesaja resim ekleme: önce istediğimiz konuyu cevapla dediğimizde resim yükleme kısmından gözata tıklayarak bilgisayarımızdan resmimizi seçiyoruz...  sonra host it diyoruz...  resim imageshack sitesine yüklendikten sonra aşağıdaki bölümdeki (hot link for forums(1)) linki kopyalayıp mesajımıza yapıştırıyoruz..  linkin başındaki ve sonundaki bazı bölümleri atıp aşağıdaki halini gönder dediğimizde resim ekleniyor O0 -linkin başından sonundan bir şey atmanıza gerek yok. o linki olduğu gibi yapıştırdığınızda oluyor.-bashbash-
|
|
|
|
|
|
Yarın her şey için çok geç olabilir! Bugün, Zamanı durdurun! Farkına vararak hayatın, yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !   +++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE yada uNut HERSEYIMLE.....++++++ Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.! öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
|
|
|
| 16 Ocak 2006, 18:05:19 | #1 |
Mc_TayLoR
Efedra Genci

neyi vardi dogal gazin kuresel isiniyoz kardesim..
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
OKE DOSTUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Şubat 2006, 17:33:07 | #2 |
|
By_Pit
|
olmamıs bak su ilk bastaki [img] olcak....
|
|
|
|
|
|
Yarın her şey için çok geç olabilir! Bugün, Zamanı durdurun! Farkına vararak hayatın, yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !   +++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE yada uNut HERSEYIMLE.....++++++ Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.! öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
|
|
|
| 15 Şubat 2006, 11:47:05 | #3 |
|
|
|
| 15 Şubat 2006, 11:47:44 | #4 |
---->! h E R @!<----
Efedra Genci

------->Big Girl's Don't Cry<---------
Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
denedim ve oldu çok saollllllllll O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Şubat 2006, 17:33:13 | #5 |
Mc_TayLoR
Efedra Genci

neyi vardi dogal gazin kuresel isiniyoz kardesim..
Açtığı Konular: 105
Ruh Halim
|
aferinnnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Şubat 2006, 23:56:24 | #6 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
bilgin için teşekkürlerrrr  :OK
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2006, 09:57:05 Gönderen: handcuff »
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2006, 13:48:09 | #7 |
---->! h E R @!<----
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ya garip gelcek ama bişey sorcam tamam foruma resim eklemeyi öğrendimde imza eklemeyi nsl öğrencem mümkünse biri anlatabilir mi?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2006, 15:48:12 | #8 |
B Rh (-)
Efedra Genci

Şayze Illegalite
Açtığı Konular: 338
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
aynen mesaja resim eklediğin gibi, imzana yazı yazdığın yere(profil--kimlik bilgisi) img ler arasına resmin adresini yerleştiriyosun  ortalamak istiyosan resmi ya da yazıyı center ekliyosun başına ve sonuna 
|
|
|
|
|
|
şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut öptüm seni şap şup ben ateş sen barut öptüm seni şap şup şaaap şuup şaaap şuup şaaap şuup hımmmmuz muz gibiyim muz muz hımm muz gibiyim muz muz çikta çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz muz muz çikita muz muz muz
bknz: iğrenç şarkı sözleri Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Denizli Gençlik İmza Resimleri
|
|
|
| 19 Şubat 2006, 18:36:07 | #9 |
---->! h E R @!<----
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ok çok saolll yaaa bu iiliğin unutulmıcakk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2006, 21:37:38 | #10 |
|
By_Pit
|
msj atarken de bole atacaksınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mart 2006, 17:22:49 | #11 |
__BD__
Andaç Üyesi

Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mart 2006, 23:52:22 Gönderen: __BD__ »
|
|
B.D.
|
|
|
| 14 Mart 2006, 02:17:56 | #12 |
B Rh (-)
Efedra Genci

Şayze Illegalite
Açtığı Konular: 338
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
KaRaDaVuTH8 izninle ayrıntılı bi anlatım daha koyayım :  mesaja resim ekleme: önce istediğimiz konuyu cevapla dediğimizde resim yükleme kısmından gözata tıklayarak bilgisayarımızdan resmimizi seçiyoruz...  sonra host it diyoruz...  resim imageshack sitesine yüklendikten sonra aşağıdaki bölümdeki (hot link for forums(1)) linki kopyalayıp mesajımıza yapıştırıyoruz..  linkin başındaki ve sonundaki bazı bölümleri atıp aşağıdaki halini gönder dediğimizde resim ekleniyor O0 -linkin başından sonundan bir şey atmanıza gerek yok. o linki olduğu gibi yapıştırdığınızda oluyor.-bashbash-
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2007, 23:53:53 Gönderen: Efedrin »
|
|
şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut öptüm seni şap şup ben ateş sen barut öptüm seni şap şup şaaap şuup şaaap şuup şaaap şuup hımmmmuz muz gibiyim muz muz hımm muz gibiyim muz muz çikta çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz muz muz çikita muz muz muz
bknz: iğrenç şarkı sözleri Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Denizli Gençlik İmza Resimleri
|
|
|
| 15 Nisan 2006, 16:04:43 | #13 |
-FiReFLy-
Efedra Genci

-- FLoRA --
Açtığı Konular: 29
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
arkadaslar ya cok güsell anlatmıssınız ama galiba coğu kisi resmin boyutlarında sorun yasıyo yani nasıl küçülcez onuda acıklarsanız ii olur (-) (-) (mesela benim için anlatsanız :O)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Nisan 2006, 18:20:22 | #14 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Ruh Halim
|
paintten düzelt cok basıt ama görüntü kalitesı bıras bosuLur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Haziran 2006, 21:19:35 | #15 |
|
|
|
| 02 Ağustos 2006, 23:54:40 | #16 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 15 Eylül 2006, 15:58:10 | #17 |
BurrN
Efedra Genci

Açtığı Konular: 121
Rep Puanı: 11
Ruh Halim
|
çok teşekkürler saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Ekim 2006, 13:47:22 | #18 |
tolgahan220
Efedra Genci

DÖN BANA...!!!
Açtığı Konular: 46
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.! gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda!!!!
YALNIZLIKKK....!!!!!
|
|
|
| 27 Aralık 2006, 15:45:57 | #19 |
|
yakoman
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2006, 15:52:41 Gönderen: yakoman »
|
|
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 18:07:42 | #20 |
|
halloween
|
paintten başka bi küçültme imkanımız yokmu ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 18:28:54 | #21 |
|
bashbash
|
fireworks adında bir görüntü düzenleme programı var. kullanım olarak painte çok benzediği için kolayca nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Şubat 2007, 00:01:44 | #22 |
uygar1907
Efedra Genci

deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz
Açtığı Konular: 9
Ruh Halim
|
Uygar resmını ekledım foto bölumune burası dogru yer deiL tamam
saYGILAR POWER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2007, 00:09:03 Gönderen: PoWeR »
|
|
kendimi aştım heyecanı hissediyorum kalbimdeki ateş o kadar sıcak ki .................. fredoom love.........
|
|
|
| 10 Şubat 2007, 13:15:00 | #23 |
|
|
|
| 26 Mart 2007, 00:23:39 | #24 |
- << JönTürk >> -
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0