Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 06:46:55

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: KAZIM KOYUNCU  (Okunma Sayısı 234 defa)
22 Nisan 2007, 19:54:22 #0
hendrix
Ziyaretçi

Kazim Koyuncu (1972 - 2005), Karadenizli bir rock sarkicisidir. Artvin'in Hopa ilçesine bal Pancol köyünde dodu. Müzige ortaokul birinci sinifta mandolin çalarak baladi. Çocukluk, "üstadim" dedigi, "Kemençeci Yasar" lakabi ile taninan Yasar Turna'nin yaninda türkü dinleyerek geçti. Istanbul'a üniversite egitimi için geldikten sonra müzikle yogun olarak ugrasmaya basladi. Istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden siyasi nedenlerle ayrldi. 20 yasinda iken, 1992'de Ali Elver ile "Dinmeyen" adli özgün müzik grubunu kurdu ve profesyonel müzik yapmaya baladi. Daha sonra Lazca müzik yapmak için bu gruptan ayrilsa da rock'tan kopamadi ve Laz etnik müziini rock tabanli yorumlamaya basladi. 1993te Mehmedali Bar Beli ile birlikte Zuai Berepe (Lazca: Denizin Çocuklar) adli rock müzik grubunu kurdu. Lazca rock yapma iddiasi ile yola çikan ve 1995'te Va Mikunan (Bilmiyoruz), 1998'de de Igzas (Gidiyor) adli albümleri yaparak bu iddialarn da gerçekletiren grup, siniril sayida (yalnzca 130 adet) basilmis bir konser albümü çkardiktan sonra 1999 yilinda dagildi. Kazim Koyuncu, tek basina müzige devam etti ve Salkim Sögüt adli projelerin ikincisinde 3 arkadasiyla yer aldi. 2001de Viya adli ilk solo albümünü çkardi. Daha sonra Kanal D televizyonunda yayinlanan ve çok sevilen Gülbeyaz adli dizinin hem müziklerini yapti, hem de dizinin bazi bölümlerinde oyuncu olarak görev aldi ve bundan sonra yurt çapinda taninmaya balandi. Daha sonra da Kemal Sahir Gürel ile birlikte Sultan Makami adli televizyon dizisinin müziklerini hazirladi. Karadeniz müziginin güçlü temsilcilerinden Fuat Saka, Volkan Konak ve Bayar ahin ile birlikte düzenledikleri, büyük ilgi gören Hey Gidi Karadeniz konserler dizisinin de öncülügünü yapti. Nisan 2004'te çikardigi ikinci solo albümü Hayde, sanatçnn popülaritesini daha da arttirdi. 2004'ün sonlarnda akciger kanseri tehisi konuldu ve tedavi görmeye basladi. 25 Haziran 2005'de, 33 yasinda, tedavi gördügü Amerikan Hastanesi'nde yasamin yitirdi...
22 Nisan 2007, 19:56:02 #1
heart_shaped_box
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 177

Rep Puanı: 55
Ruh Halim

iyi şarkıları var gerçekten. ölümü kötü oldu tabiki daha birçok iyi şarkı yapabilirdi uzgun
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

I'd give anything now
To hear those words from you
Each time I say something I regret
I cry 'I don't want to lose you.'
But somehow I know u will never leavem
22 Nisan 2007, 20:39:33 #2
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY

Açtığı Konular: 26

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

ya kusura bakma ama konun ismini görünce baktım benim arkdaşımın ismi ve soyadıda kazım koyuncu birden o zannettim halla halla ne  oluyoz dedim kazım kendinimi tanıtıyo diye ama yanılmışım bu bir şarkıcıymış yinde paylaşım için sağol böle bir sanatcının oldugunu ögrenmiş oldum
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2007, 20:41:52 Gönderen: @tt@ck20 » Logged

BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
22 Nisan 2007, 20:40:36 #3
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

bir çok şarkısını pek çok defa dinledim ve halen daha dinlerim...
ama aralarında en çok "Gülbeyaz" dizisi için hazırladığı ve seslendirdiği şarkı en sevdiğim şarkıdır....
nedense gerçekten sanatçı olan insanlar çabuk göçüp gidiyorlar...

24 Mayıs 2007, 22:37:55 #4
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

ben seni sevdiğumi daa dünyalara bildirdummm...
endurdun kaslarunii babani mi öldurdum......

bu Türkü söylendiğinde Kazım KOYUNCU aklıma gelecek...çünkü cok güzel bir sesii var ve bu sarkısıyla tandm onu ben!!!

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
11 Kasım 2007, 19:35:30 #5
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

Tsira sarkısı çok güzel dinlediim zmn rahatladığım tek parca...
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2008, 23:26:24 Gönderen: _duman_ » Logged
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır.
*Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz.
*Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi.

10 Mart 2008, 21:58:18 #6
___aLp___
Efedra Genci

Açtığı Konular: 3

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

kendisine aLLah tan rahmet diliyorum x(

24 Nisan 2008, 09:56:15 #7
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor

Açtığı Konular: 39

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

kendisi dünyalar tatlısı çok iyi niyetli bi abimizdi.Allah gani gani rahmet eylesin.Şevval Samla çok güzel düetleri var Gelavera deresi gibi insanları bazen hüzünlendiren bazende Narino gibi şarkılarıyla oynatan bi sanatçımızdı.

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: